Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentembed_google_map has a deprecated constructor in /home/hkpodravka/public_html/plugins/content/embed_google_map/embed_google_map.php on line 21

PH za starije dječake - F. Picer prvi, M. Kolesar treći!

Proteklog vikenda (subota 05.04.2014. godine) u organizaciji hrvačkog kluba ''Sesvetski Kraljevec'' održano je 23. pojedinačno prvenstvo hrvatske za starije dječake u grčko-rimskom načinu. Prvenstvo je održano u dvorani OŠ ''Sesvetski Kraljevec''.

HK ''Podravka'' je nastupio sa pet hrvača u pet kategorija.

Naša uvodna kategorija, kategorija do 38 kilograma, donijela nam je novog prvaka Hrvatske. Naime, Filip Picer je ostvario dvije uvjerljive pobjede nad predstavnicima Slatine i Sesv. Kraljevca, te si je time osigurao 1. mjesto. U kategoriji do 42 kilograma Matija Kolesar je uz pogodan ždrijeb osvojio 3. mjesto. U kategoriji do 53 kilograma Domagoj Džanko je izgubio od jako dobrog predstavnika Metalca, no nažalost njegov protivnik gubi u sljedećem kolu od predstavnika Sesv. Kraljevca. Time Domagoj ostaje bez repasažnih borbi, odnosno prilike da se bori za odličje brončanog sjaja. Na isti način su završili svoj nastup Dario Svalina u kategoriji do 59 kilograma te Mirko Šaš u kategoriji do 100 kilograma.

Na ovogodišnjem prvenstvu hrvatske za starije dječake u 11 kategorija skupilo se 99 natjecatelja iz 21 kluba. S obzirom da smo nastupili samo s pet natjecatelja, Hrvački klub ''Podravka'' smjestio se na solidno 7. mjesto.

Hrvače je na ovom natjecanju vodio trener Renato Begović.

IL

Last modification: Sat 14 Nov 2015