Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentembed_google_map has a deprecated constructor in /home/hkpodravka/public_html/plugins/content/embed_google_map/embed_google_map.php on line 21

Verčević jedini do odličja!

Nakon niza odličnih rezultata na Prvenstvima Hrvatske u slobodnom načinu hrvanja, došlo je i jedno rezultatski loše natjecanje.

Naime protekle subote u Zagrebu, dvorani SŠD „Pešćenica“ održano je Prvenstvo Hrvatske u hrvanju slobodnim načinom za uzraste mlađih dječaka (2000.-2002.), a od desetorice hrvača koji su nastupili do plasmana, odnosno odličja došao je jedino Filip Verčević okitivši se broncom u kategoriji do 33 kilograma. Blizu medalje također brončanog sjaja bili su Stjepan Šimunić i Robert Polak koji su na kraju ostvarili plasman na peto mjesto. Za Podravku još su nastupili: Filip Picer, Fran Bedeković, Luka Zobec, Luka Erak, Ivan Koštić, Alen Nogić i Sebastijan Fabuš. Hrvače u Zagrebu vodili su treneri Vedran Blažeković i Ivan Lončarić.

Last modification: Sat 14 Nov 2015