Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentembed_google_map has a deprecated constructor in /home/hkpodravka/public_html/plugins/content/embed_google_map/embed_google_map.php on line 21

Ivan Lončarić seniorski prvak Hrvatske

U Varaždinu je u subotu održano Pojedinačno seniorsko prvenstvo Hrvatske na kojem su nastupila dvojica hrvača Podravke, Ivan Lončarić u kategoriji do 55 kg i po prvi put Luka Mihalec u kategoriji do 66 kg. On je još junior, ali je imao pravo nastupa na seniorskom prvenstvu.

Zbog ozljede u drugom krugu kvalifikacijskog turnira za Prvu hrvatsku hrvačku ligu Sandro Frankol nije mogao nastupiti u Varaždinu.

Lončarić je nakon tri godine vratio naslov prvaka Hrvatske u seniorskom uzrastu.

Kategorija nije bila brojna, no Lončarić je ostvario apsolutnu dominaciju, imao je tri pobjede i naslov je osvojio bez igzubljenog boda.

Konkurenti su otišli u veću kategoriju, očito se nisu htjeli mučiti i skidati kilograme s obzirom da je Lončarić u ovom trenutku doista spreman i u dobroj formi.

Lončarić s tetovažom hrvatske zastave // Foto: HK Podravka

Za ovo natjecanje Lončarić je skinuo sedam kilograma, pripremajući se za velike izazove koji mu slijede ove godine, a to je u prvom redu Univerzijada u ruskom gradu Kazanu.

Inače, Lončariću je ovo ukupno 12. naslov prvaka Hrvatske. Četiri naslova ima u seniorima, dok je ostale osvojio u mlađim dobnim kategorijama (juniori, kadeti i dječaci).

Luka Mihalec dobro se snašao u svom prvom seniorskom nastupu, ali je već u prvom natjecanju naletio na viceprvaka Hrvatske i standardnog reprezentativca Danijela Janečića od kojeg je glatko izgubio.

Kako je Janečić ušao u finale, pružila mu se prilika da kroz repasaž dođe do medalje, no i tu borbu je izgubio, ali vrlo tijesno. Borba je bila dobra, i trener Miroslav Mihalec bio je zadovoljan njegovim nastupom.

Last modification: Sat 14 Nov 2015