Proglašenje najuspješnijih sportašica, sportaša i sportskih ekipa Grada Koprivnice u 2013. godini

''Prošlo je 365 dana od našeg zadnjeg susreta ...'' početak je govora kojim nas je uveo u današnju dodjelu za najsportaša i sportskih kolektiva za 2013. naš voditelj programa Hrvoje Ružić. Naš kvalitetan i kontinuirani rad je polučio rezultate te su oni itekako prepoznati u našem gradu Koprivnici čime smo jako počašćeni. Nadamo se da će i dalje pratiti, podržavati i nagrađivati predani i marljivi rad naših mlađih i starijih hrvača a mi ćemo i dalje nastaviti dokazivati da je ''mala Koprivnica'' sredina velikih sportaša!

Naše nominacije započeli smo s Alenom Fodorom koji je odnio nagradu za najperspektivnijeg sportaša grada Koprivnice pored Domagoja Rašana (Atletski klub Podravski list), Hrvoje Šifkorna (Teniski klub Koprivnica), Marka Štajduhara (Športski ribolovni klub Koprivnica) i Antonia Tkalčića (Boks klub David).

Druga naša nominacija je bila u kategoriji za najsportaša u kojoj je titulu odnio Ivan Lončarić pored Domagoja Buhinjaka (Klub tajlandskog boksa Samurai), Luke Đurđa (Ronilački klub Šoderica), Hrvoje Kuzmića (Športski ribolovni klub Šoderica) i Ive Matića (Auto i karting klub Podravina).

Na posljetku, priznanja za iznimno postignuće u sportu primili su kuglačica Podravke Ana Jambrović koja je osvojila zlatnu medalju s reprezentacijom Hrvatske na Svjetskom juniorskom prvenstvu te naš Filip Frankol, osvajač petog mjesta na Svjetskom kadetskom prvenstvu. Nagrade i priznanja uručivale su gradonačelnica Koprivnice Vesna Želježnjak i predsjednica Zajednice športskih udruga grada Koprivnice Jasmina Stričević.

Želio bih čestitat ispred Hrvačkog kluba Podravka, svim nagrađenim i nominiranim sportašima, a onima koji nisu bili s nama zaželit da rade upornije i marljivije, jer se to na kraju uvijek isplati!! Dogodine, sportski pozdrav!

IL

Last modification: Sat 14 Nov 2015