Hrvački klub Podravka otvara školu hrvanja u Novigradu Podravskom

Zadovoljstvo nam je izvijestiti Vas da od srijede 28.10. hrvački Klub Podravka otvara svoja vrata i započinje s novim Projektom, otvaranjem škole hrvanja u Novigradu Podravskom. Naime u dogovoru sa čelnicima hrvačkog kluba „Picok“ iz Đurđevca, Klubom koji nažalost prestaje sa radom i koji je okupljao veliki broj djece dogovoreno je da će od sada ta ista djeca kao i novo pridošli, svoje rezultate ostvarivati u bojama Podravke i naravno pod vođenjem trenerskih kadrova hrvačkog Kluba Podravka. Stoga pozivamo sve učenice i učenike koji su se bavili, te one koje su se htjeli baviti, a nisu mogli putovati u Koprivnicu da dođu u srijedu na prvi organizirani trening u dvorani O.Š. „prof. Blaž Mađer“ u 17.00 sati.

Obzirom da još ne možemo predvidjeti broj zainteresirane djece za bavljenje hrvanjem trenutno su nam ustupljena dva termina u navedenoj dvorani. Osim srijede od 17.00 do 19.00 sati, drugi termin će biti subotom također u vremenu od 17.00 do 19.00 sati. Iskreno se nadamo da će hrvanje ponovno oživjeti u Novigradu Podravskom i vjerujemo da ćemo nastaviti postizati rezultate koje su postizali pa i bolje, te na taj način djeci i roditeljima priuštiti zadovoljstvo u ispravnom načinu života, druženjima i putovanjima na koje su već navikli sadašnji aktivni članovi braneći boje Podravke iz Koprivnice i okolice.

Ovim putem zahvaljujemo se ravnateljici Lidiji Peroš na ukazanom povjerenju i dodjeli slobodnih termina kao i želji da naš rad u Novigradu Podravskom bude još uspješniji nego sada. Također zahvaljujemo se i načelniku Općine gosp. Mladenu Mađer koji je obećao financijski potpomognuti, predstavljen mu Projekt.

 

Last modification: Sat 14 Nov 2015