Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentembed_google_map has a deprecated constructor in /home/hkpodravka/public_html/plugins/content/embed_google_map/embed_google_map.php on line 21

Luka Mihalec 3. na PH za juniore u SL načinu

Usporedno s našim međunarodnim turnirom ''Zlatni pijetao 2014'', čudnom i po mnogima nepromišljenom odlukom Stručno trenerske komisije HHSa (dva natjecanja u jednom danu), održano je i Prvenstvo Hrvatske za juniore u SL načinu za 2014. godinu. Natjecanje se odžalo u Zagrebu, ŠSD "Pešćenica" u organizaciji Saveza hrvačkih športova grada Zagreba i suorganizatora Hrvatskog hrvačkog saveza.

U konkurenciji 14 klubova i 64 natjecatelja, Hrvački klub ''Podravka'' se predstavio na strunjači sa 3 hrvača.

U kategoriji do 66 kilograma nastupio je naš Luka Mihalec. Luka je već u prvom kolu naletio na prvog favorita Kristijana Šimatića iz petrinjskog Gavrilovića te je izgubio. S obzirom da je Šimatić stigao do finala, Luka je dobio priliku se boriti kroz repasaž za brončanu medalju. Luka je kroz repasaž stigao do pobjede protiv Gorana Četkovića iz Metalca i Kristijana Minkovića iz Bistre te si je samim time osigurao brončanu medalju, odnosno 3. mjesto na državnom prvenstvu u slobodnom načinu za juniore. Naš drugi hrvač, Petar Morić, zabilježio je jedan poraz u kategoriji do 74 kilograma protiv predstavnika Hrvatskog Dragovoljca. S obzirom da njegov protivnik nije došao do finala, Petar nije dobio priliku da se bori za medalju kroz repasaž. Treći naš predstavnik, Christian Milenkovski, nastupio je u kategoriji do 84 kilograma. Christian je izgubio prvu borbu od Ivana Barišića iz Gavrilovića, koji je već u sljedećem kolu izgubio te je na taj način našem hrvaču onemogućio daljnje borbe.

Hrvače je na natjecanju vodio trener Miroslav Mihalec.

IL

Last modification: Sat 14 Nov 2015