Alen Fodor 2. na jakom turniru u Rumunjskoj

Osim naših malih hrvača koji su nastupili na 1. međunarodnom ''Turniru prijateljstva'', proteklog vikenda nastupio je i naš Alen Fodor u sastavu kadetske reprezentacije na međunarodnom turniru ''GHEORGHE BERCEANU & VASILE IORGA''. Turnir se održao u glavnom gradu Rumunjske (Bukurešt), gdje se okupilo preko 300 natjecatelja i natljecateljica iz 21 zemalje.

Naš Alen je nastupio u kategoriji do 58 kilograma. Uz malo sportske sreće odnosno dobro izvučenim brojem na vaganju, Alen je dobio povoljniji ždrijeb te na taj način preskočio prvo kolo i došao izravno u polufinalu. U polufinalu ga je dočekao jako dobar Estonac kojeg je Alen uspio ''tuširati'' nakon 3 minute borbe pri rezultatu 6:4. U finalnom meču ga je čekao njegov reprezentativni kolega Franko Gruber. Nakon četverominutne borbe, Alen je nažalost izgubio na bodove (1-3), te se tako morao zadovoljit 2. mjestom.

Na ovom natjecanju su trebala nastupiti još dva naša člana u sastavu kadetske reprezentacije no bili su spriječeni. Filipa Frankola je spriječila povreda koljena koju je sanirao lakšim operativnim zahvatom, dok je Filip Vusić bio primoran odgoditi ovo natjecanje zbog školskih obaveza. Ovim putem zaželit ćemo Filipu Frankolu što brže ozdravljenje i povratak na strunjaču. Nakon nastupa na ovom turiniru, Alen se premješta na Žumberačko gorje s ostalim reprezentativcima kako bi odradili jednotjedne specifične pripreme.

IL

Last modification: Sat 14 Nov 2015