ZLATNI PIJETAO

NAJAVA: Zlatni pijetao 2016. (05.03.2016.)

Written by Vedran Blažeković

U organizaciji hrvačkog kluba «Podravka» iz Koprivnice, dana 05. 03. 2016. godine biti će organiziran tradicionalan XIII. po redu Međunarodni turnir grada Koprivnice «Zlatni pijetao» u hrvanju grčko-rimskim načinom za mlađe dječake (2003., 2004. i 2005. godište), starije dječake (2001. i 2002. godište) te dječake početnike u hrvanju slobodnim načinom (2006., 2007. i 2008.godište). Uz dječake na turniru će biti i tri uzrasne kategorije djevojčica u hrvanju slobodnim načinom hrvanja i to za godišta 1999-2001, 2002.-2004. i 2005.-2008.

Read more

MEĐUNARODNI TURNIR GRADA KOPRIVNICE "ZLATNI PIJETAO"

Written by Super User

 

MEĐUNARODNI TURNIR GRADA KOPRIVNICE "ZLATNI PIJETAO"

Organizator turnira je Hrvački športski klub Podravka.Turnir je prvi puta organiziran 2004. godine, te se od tada organizira svake godine, već tradicionalno prvog vikenda u mjesecu ožujku. Svake godine na njemu sudjeluje između 250 i 350 natjecatelja, čime se sigurno uvrstio među najveće i najznačajnije sportske manifestacije u gradu Koprivnici, a i u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Zahvaljujući pomoći grada Koprivnice i sponzorima koji su prepoznali kvalitetan rad u klubu, turnir je svake godine sve bolji i u hrvačkim krugovima slovi kao jedan od najjačih turnira za dječake u Europi. Dosada je na njemu sudjelovalo više od 80 klubova iz 14 europskih zemalja. Tako je Koprivnica bila domaćin hrvačima iz Slovenije, Mađarske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunjske, Italije, Austrije, Nizozemske, Belgije, Njemačke, Česke, Slovačke, Poljske i Hrvatske. Kvalitetne borbe mladih hrvača, dobra organizacija i gostoprimstvo Koprivničanaca garancija su da će turnir i zadržati visoki rejting u hrvačkom svijetu, te da ćemo ga uspješno organizirati još mnogo godina.

 

Lokacija turnira:

     

REZULTATI TURNIRA      GALERIJA         OSNOVNE INFORMACIJE          PROPOZICIJE        PROPOSITION

Slike Zlatni pijetao 2015

Written by Vedran Blažeković

Poštovani posjtitelji službenih stranica hrvačkog Kluba Podravka, želimo vas obavijestiti kako su na službenoj Facebook FUN PAGE stranici Kluba dostupne slike ovogodišnjeg Međunarodnog turnira "Zlatni pijetao 2015.". Tijekom narednih dana slike će biti dostupne i u web galeriji stranica......do tada uživajte gledajući ih na facebooku......

http://hr-hr.facebook.com/hkpodravka

                   

Mali hrvači Podravke ponovno najbolji - ''Zlatni pijetao 2015''

Written by Vedran Blažeković

U organizaciji hrvačkog kluba Podravka dana 07. 03. 2015. godine u dvorani Gimnazije „Fran Galović" u Koprivnici održao se tradicionalan 12. po redu Međunarodni turnir Grada Koprivnice za djevojčice, mlađe i starije dječake u hrvanju slobodnim i grčko-rimskim načinom „Zlatni pijetao 2015."

Read more

Sa osam medalja do ekipnog drugog mjesta na 10. Zlatnom pijetlu

Written by Vedran Blažeković

U organizaciji hrvačkog kluba Podravka u subotu 02.03. u dvorani Srednje škole u Koprivnici održan je jubilaran 10. po redu Međunarodni hrvački turnir Grada Koprivnice za uzraste mlađih i starijih dječaka i djevojčica "Zlatni pijetao 2013". Dječaci su se hrvali grčko-rimskim načinom, mlađi u dvanaest težinskih kategorija, stariji u devet dok su se djevojčice hrvale slobodnim načinom u četiri težinske kategorije.

Read more

NAJAVA: „Zlatni pijetao 2014.“

Written by Vedran Blažeković

U organizaciji hrvačkog kluba Podravka dana 01. 03. 2014. godine u dvorani Gimnazije „Fran Galović" u Koprivnici održati će se tradicionalan 11. po redu Međunarodni turnir Grada Koprivnice za djevojčice, mlađe i starije dječake u hrvanju slobodnim i grčko-rimskim načinom „Zlatni pijetao 2014."

Read more