Hrvači Podravke, Frankol, Vusić i Fodor otputovali u Crnu Goru na EP za kadete

Ovim putem s velikim zadovoljstvom želimo Vas izvijestiti o predstojećim velikim natjecanjima na kojima će nastupiti naši hrvači. Nakon mnogih kriterija koji su bili postavljeni pred hrvače, u prvom redu misleći na osvajanje naslova prvaka Hrvatske u kategoriji u kojoj će nastupiti na prvenstvu Europe te nakon rezultatski uspješnih nastupa na jakim međunarodnim turnirima hrvači Filip Frankol, Filip Vusić i Alen Fodor nakon završenih iznimno teških i napornih dvotjednih specifično tehničkih i taktičkih priprema u Mađarskoj danas su otputovali u Crnu Goru, grad Bar gdje će u sklopu reprezentacije Hrvatske nastupiti na europskom prvenstvu za kadete. Za napomenuti je da kadetsku reprezentaciju Hrvatske brojčano najviše daje hrvački klub Podravka (popis svih reprezentativaca u nastavku teksta)

Službeni program naše reprezentacije počinje već u petak službenim vaganjem i liječničkom kontrolom za kategorije 42-50-58-69-85 kg. U kategoriji do 58 kilograma nastupiti će naš hrvač Alen Fodor, a natjecanje za njega je predviđeno u subotu 21. 06. Kvalifikacijske i eliminacijske borbe te borbe repasaža do borbi za treće mjesto na rasporedu su u vremenu od 09.00 do 12.30 sati. Službeno vaganje i liječnička kontrola za kategorije 46-54-63-76-100 kg također su u subotu od 15.30 do 16.15 sati. U nedjelju na strunjače izlaze Filip Frankol nastupom u kategoriji do 46 kilograma i Filip Vusić nastupom u kategoriji do 54 kilograma. Natjecanje za njih također započinje u 09.oo sati istim programom kao i za kategorije dan ranije.

Ovom prilikom Klub se posebno želi zahvaliti ravnateljici Srednje škole Koprivnica gospođi Kseniji Ostriž, te ravnatelju Gimnazije Fran Galović gospodinu Vjekoslavu Robotić i ravnatelju Obrtničke škole gospodinu Ratku Ljubiću koji su našim hrvačima omogućili odlazak na pripreme u Mađarsku dva tjedna prije završetka škole. Također zahvalu upućujemo i svim profesorima naših hrvača iz spomenutih škola što su ih pripremili i prijevremeno zaključili ocjene kako bi neometano mogli izvršavati obveze u sklopu hrvatske reprezentacije. Veliku pomoć dobili smo i Zajednice športskih udruga i od ravnateljice Osnovne škole Braće Radić gospođe Marije Puhalo koji su nam po završetku škole izašli u susret i omogućili nesmetan ulazak i korištenje male dvorane tijekom cijelog ljeta jer pred Klubom su još dva velika natjecanja i to Univerzijada u Rusiji, Kazanu sredinom mjeseca srpnja na kojem će nastupi naš hrvač Ivan Lončarić te svjetsko kadetsko prvenstvo sredinom kolovoza na kojem će nastupiti već gore spomenuti hrvači.

Jasno bez financijske potpore Grada odnosno zajednice športskih udruga Grada Koprivnice, glavnog sponzora Kluba Podravke i Inducte te više malih sponzora spomenute akcije ne bi bile moguće.

Iskreno se nadamo da će naši hrvači polučiti zapažene rezultate na natjecanjima za koje se pripremaju i da će dostojno predstaviti Grad Koprivnicu, koprivničko-križevačku županiju, Republiku Hrvatsku, ali i sponzore, donatore koji na nesebičan način pomažu sportašima u njihovim športskim dostignućima.

ČLANOVI KADETSKE REPREZENTACIJE HRVATSKE

46 FRANKOL Filip - PODRAVKA

50 VIDOVIC Dragan - GAVRILOVIĆ

54 VUSIC Filip – PODRAVKA

58 FODOR Alen - PODRAVKA

63 GRBINICEK Jurica – HRVATSKI DRAGOVOLJAC

69 KAMENJAŠEVIĆ Antonio - METALAC

76 LUBURIC Vjekoslav - VRBOVEC

100 SOKCEVIC Ivan - SESVETE

TRENER: DINKO KREMIĆ - SESVETSKI KRALJEVAC

U KATEGORIJAMA DO 42 I 85 KILOGRAMA - HRVATSKA NEĆE IMATI PREDSTAVNIKA

Last modification: Sat 14 Nov 2015